Fani tuhosi realitytähden auton – halusi vielä yhteiskuvaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen televisiotähti Lauren Conrad tuli aikoinaan tunnetuksi suositusta The Hills -realitysarjasta, joka on sittemmin jo lopetettu. Sarja nosti kuitenkin viihdemaailmaan useita julkkistähtiä, joista Conrad on viime vuosina viettänyt hieman hiljaiseloa.

26-vuotias neitokainen on nyt kertonut rajuimmasta fanikohtaamisestaan. Ihailija nimittäin törmäsi Laurenin vasta ostettuun autoon, kun tähti ajeli Los Angelesissa.

– Olin juuri muuttanut Los Angelesiin, ja olin ostanut ensimmäisen hienon auton. Minulla oli ollut se noin viikon ajan. Ajoin kaupungilla, kun nuorempi tyttö törmäsi autoni kylkeen ja tuhosi sen täysin. Sitten hän pyysi päästä kanssani yhteiskuvaan, kertoi Lauren Conrad Us Weekly -lehdelle.

Conrad suostui kuvaan fanin mieliksi, vaikka olikin kauhuissaan tuhoutuneesta autostaan. Neito myöntää joutuneensa aiemminkin kolareihin puutteellisten ajotaitojensa takia. Hän yrittikin tämän vuoksi hillitä suuttumustaan faniaan kohtaan.

Lauren Conrad tunnetaan myös MTV-kanavan realitysarjasta Laguna Beach. Lisäksi hän on vieraillut muissa televisiosarjoissa ja näytellyt itseään Epic Movie -elokuvassa. Hänet on palkittu useita kertoja Teen Choice Awards -palkinnolla parhaana naispuolisena realitytähtenä. Realitykaunotar on myös julkaissut muodista ja kauneudesta kertovan kirjan ja toiminut muotisuunnittelijana.