Roger Moore on edelleen varsinainen komistus

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond -elokuvien päätähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijä Roger Moore loukkaantui taannoin Christmas at Castlebury Hall -elokuvan kuvauksissa Romaniassa. Supertähti kaatui kompastuttuaan johtoihin, mutta ei onnekseen saanut vakavia vammoja.

Tänään Roger Moore kuvattiin Lontoossa, jossa hän oli vierailemassa BBC Radio Two -kanavan studiossa tuoreen Bond-elokuvan ja viimeisimmän kirjansa merkeissä. Supertähti näytti edelleen varsin vekkulilta, ja hän innostui jopa flirttailemaan kameroille.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Äskettäin 84-vuotias miestähti kehuskeli rakkauselämällään ja kertoi olevansa varsinainen mahtiuros naisten silmissä. Hän on omien sanojensa mukaan harrastanut seksiä niin monen naisen kanssa, ettei pysy enää laskuissa. Moore kertoi kaataneensa enemmän naisia kuin James Bond.

Roger Moore käväisi taannoin myös Suomessa markkinoimassa Nimeni on Moore, Roger Moore -kirjaansa. Samalla hän vieraili Espoon kauppakeskus Sellossa James Bond -elokuvan erikoisnäytöksessä. Aikoinaan Bond-roolit olivat mennä Moorelta sivu suun, koska hän pelkäsi aseita.