Nina Dobrev tiukassa mekossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositussa Vampyyripäiväkirjat-televisiosarjassa Elena Gilbertin roolia esittävä Nina Dobrev on bulgarialaiskanadalainen näyttelijäkaunotar. Mallinakin työskennellyt Nina seurustelee kollegansa Lost-tähti Ian Somerhalderin kanssa, mutta ei ole juuri kohuotsikoissa ryvettynyt.

Nyt Nina Dobrev on ikuistettu Self-lehden kansikuvaan, jossa neitokainen nähdään tiukassa mekossa. Asu tuokin esille kurvikkaan tähden muodot. Seksisymbolin statuksen saanut Dobrev ei miellä ulkonäköään suurimmaksi avukseen, vaan kertoo syttyvänsä eniten älykkäistä ihmisistä.

23-vuotias Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.