Bond-tyttö paljasti: Daniel Craig ei kehdannut riisua suihkukohtaukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uusi James Bond -elokuva Skyfall saapuu Suomen ensi-iltaan huomenna perjantaina. Perinteiseen tapaan elokuvassa seikkailee myös kuvankaunis Bond-tyttö, joka on tällä kertaa ranskalainen mallikaunotar Berenice Marlohe.

Tuore Bond-tyttö on nyt paljastanut Daily Mail -lehdelle, ettei Daniel Craig ole tosielämässä roolihahmonsa veroinen kursailematon naistenkaataja. Berenicen mukaan Craig nimittäin olisi halunnut pitää alushousunsa jalassaan näyttelijöiden yhteistä suihkukohtausta kuvattaessa. Lopulta Bond-komistus kuitenkin suostui näyttelijättären pyyntöihin ja luopui housuistaan.

– Daniel Craig oli todella ujo nähdessään minut suihkussa. Hän yritti pitää alushousunsa jalossa suihkukohtauksen ajan, mutta sanoin ”Älä ujostele, teen mitä vain, että olosi olisi mukava”, Benerice Marlohe paljasti Daily Mail -lehdelle.

31-vuotias ranskalainen Berenice Marlohe on monien aikaisempien Bond-tyttöjen tapaan vielä varsin tuntematon tähti, mutta asiaan on tulossa nopeasti muutos. Berenice Marlohe on nähty aiemmin lähinnä televisiossa, jossa hän on ollut mukana televisiosarjoissa Pere et Maire, Dolmen, Femmes de loi ja Equipe Medicale d’Urgence. Lisäksi hän tähditti lyhytelokuvaa La Discordance.