Elisabetta Canalis ihastutti piukeissa bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen pitkäaikainen italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis erosivat vuonna 2011. Sittemmin kaunotar ryhtyi seurustelemaan Jackass-tähti Steve-O:n kanssa, mutta sekin suhde päättyi tänä keväänä.

Äskettäin Elisabetta Canalis poseerasi Max-lehden kannessa vähäpukeisena ja keikisteli catwalkilla Milanon muotiviikoilla, mutta nyt kaunotar on itse julkaissut upean bikinikuvansa rannalta. Kuvaa ikuistettaessa taisi olla hieman viileä tuuli.

Kuva: Twitter

33-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Taannoin kaunotar tähditti Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.