Hämmentävä japanilainen seksiopas 60-luvulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Japanissa suhtautuminen seksiin poikkeaa huomattavasti länsimaista, sillä siellä mitä erikoisin seksifetissi on lähes arkipäivää, mutta esimerkiksi alan lehdistössä ja kirjallisuudessa varsinaisten aktien esittäminen on kuitenkin tabu.

Nyt arkistojen kätköistä on löytynyt japanilainen seksin käsikirja 1960-luvulta. Kuvitettu opaskirjanen näyttää havainnollisesti millaisissa asennoissa seksiä voi harrastaa ja esittelee kuinka rintoja ja penistä tulee käsitellä. Nämä kaikki lapsilta kielletyt aiheet esitellään kuitenkin hyvin sivellisesti ilman suoria viittauksia seksin harrastamiseen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat