Kristen Stewart historian noloimmassa haastattelussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Parhaillaan Kristen Stewart nähdään valkokankaalla Matkalla-elokuvassa, joka on herättänyt kohua Kristenin alastonkohtauksilla. Nyt neitokainen on tehnyt Balenciaga-yrityksen kanssa sopimuksen Florabotanica-hajuveden markkinoinnista, joka ei kuitenkaan ole sujunut aivan odotetulla tavalla. Näyttelijätär sitoutui nimittäin tekemään puolen tunnin haastattelun, jonka kysymykset osoittautuivat lopulta todella puiseviksi ja jopa mahdottomiksi vastata. Miten sinä vastaisit kysymykseen ”Mikä elokuva Florabotanica olisi?”.

Kristen on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä pettämisskandaalin vuoksi. Skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.