Madonna oikeuteen keikkamateriaalista – poikkeuksellisen törkeä tapaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Viime viikolla Madonna järkytti katsojat heilumalla ase kädessä esiintymislavalla Coloradossa.

Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, ja nyt eräs yllättävä yksityiskohta on viemässä popparin oikeuteen. Näyttelijälegenda Marlon Brandon perikuntaa edustava Brando Enterprises on nimittäin haastanut Madonnan oikeuteen, koska tämä on käyttänyt kiertueensa videomateriaaleissa luvattomasti Marlon Brandon kuvaa, Trademarks+brands uutisoi.

Törkeäksi tapauksen tekee se, että Brandon suku on kieltänyt Madonnaa käyttämästä kuvaa, mutta supertähti ei siitä välittänyt. Madonna oli aiemmin pyytänyt ja saanutkin luvan käyttää Brandon kuvaa Vogue-kappaleensa taustalla Super Bowlissa. Vasta kiertueensa käynnistyttyä Madonna pyysi lupaa saada käyttää kuvaa myös kiertueella, mutta uutta lupaa ei kuitenkaan herunut. Siitä huolimatta kuvaa on edelleen käytetty. Nyt perikunta vaatii oikeudessa korvauksia ja kuvan käyttökieltoa.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.