Pettämissivusto paljasti: Tästä syystä naiset pettävät

Lifestyle · Stara.fi

Yleisesti uskotaan, että miehet pettävät kumppaneitaan useammin kuin naiset. Victoria Milan -verkkosivuston tuore lokakuussa teettämä tutkimus paljastaa kuitenkin naisten pettävän kumppaneitaan siinä missä miestenkin.

Kyselyn mukaan huomattava osa naisista pettää kumppaneitaan, sillä vastaajista peräti 78 prosenttia ilmoitti olleensa uskottomia nykyisessä parisuhteessaan. Lisäksi 29 prosenttia naisista on valmiita syyllistymään pettämiseen.

Palvelu selvitti myös mikä ajaa naisen salasuhteeseen tai yhden yön syrjähyppyyn. 35 prosenttia puolisoaan pettäneistä naisista päätyi pettämään kumppaniaan, koska ei saanut tarpeeksi seksiä parisuhteessa. Toiseksi yleisimmäksi syyksi tutkimustuloksissa nousi ikävystyminen suhteessa ja kolmanneksi rankattiin huomion puute.

– Hellyys on naisille tärkeä asia, siinä missä huomioiminen muutenkin parisuhteessa. Nainen saattaa jopa monesti pyytää sitä mieheltään. Jos pyyntöön ei reagoida, lähtee nainen hakemaan sitä kodin ulkopuolelta, kertoo Victoria Milanin Suomen maajohtajana toimiva Susanna Ingerttilä.

Tutkimuksessa saatiin selville, että pettämään lähdetään useimmiten nettitutun tai ennestään tuntemattoman kanssa. Ystävän tai työkaverin kanssa petti 28 prosenttia vastanneista, kun taas puolison kaveriin tai esimieheen ei koskettu lainkaan.