Teinitähti Tuuli on myynyt kultaa esikoislevyllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Syksyn yllättäjä, 13-vuotias Tuuli, on myynyt Salaisuudet-debyyttialbumillaan yli 10.000 kappaletta ja siten rikkonut kultarajan. Levy on parhaillaan Suomen virallisen albumilistan sijalla kolme ja se on julkaisustaan asti ollut listan viiden kärjessä.

Tuulin suosio alkoi Salaisuudet-musiikkivideon myötä, jota on katsottu yli 2 miljoonaa kertaa. Tuulin viralliselle YouTube-kanavalle on kertynyt katseluita jo 4,5 miljoonaa kertaa.

Tuuli vierailee huomenna Heikki & Mikko Showssa MTV3-kanavalla klo 20.00. Ennen lähetystä Tuuli jakaa nimikirjoituksia Musiikkimessuilla TOP TEN –stagella klo 18.00. Lauantaina 27.10 Tuuli esiintyy ja jakaa nimikirjoituksia Helsingin keskustan Stockmannilla klo 14.00.

Tuuli ottaa osaa 17.11. järjestettävään Syksyn Säveleen Enää ei oo kiire –balladilla. Ohjelma tulee suorana MTV3-kanavalta klo 20.00-22.00.