Beyonce yritti saada yksinoikeuden tyttärensä nimeen – turhaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Sittemmin Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin.

Äitiydestä nauttiva Beyonce ja ja onnellinen isä Jay-Z ovat yrittivät helmikuussa hakea Blue Ivy -tyttärensä nimeen yksinoikeutta rekisteröidyllä tavaramerkillä, mutta nyt yritys on torpattu Yhdysvaltojen patentti- ja tavaramerkkivirastossa. The Boston Herald -lehden mukaan julkkispari yritti saada Blue Ivy -nimeen yksinoikeuden, mutta Blue Ivy Events -niminen yritys teki väitteen rekisteröinnistä ja rekisteröinti ei lopulta onnistunutkaan.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.