Näin pahasti Diddyn Escalade-ökyauto tuhoutui – kuvat turmapaikalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Sean Combs, eli Puff Daddy, P. Diddy ja Diddy, nimettiin tänä vuonna Forbes-talouslehden listauksessa maailman rikkaimmaksi räppäriksi jo toista kertaa peräkkäin. Kerroimme eilen kuinka räppäri joutui auto-onnettomuuteen Beverly Hillsissä.

Räppäri oli matkustajana katumaasturissa, joka törmäsi toiseen autoon hotelin edessä Los Angelesissa. Ketään ei viety sairaalaan, mutta tänään TMZ uutisoi Diddyn saaneen kuitenkin vammoja rytäkässä. Samalla autosta on saatu ensimmäiset kuvat, joiden perusteella kyse ei ollut mistään pienestä peltikolarista.

Räppäri P. Diddy allekirjoitti sopimuksen Ciroc-vodkamerkin kanssa vuonna 2007. Tuotemerkin kerrottiin tuottaneen räppärille noin 100 miljoonaa dollaria. Menestynyt rap-artisti on myös näytellyt jo parissa elokuvassa ja esimerkiksi CSI: Miami -sarjassa. Hän näytteli myös Judd Apatow’n elokuvassa Get HIM To Greek. P. Diddy sanoi myös taannoin haluavansa olla ensimmäinen musta James Bond.