Näin Google Street View ikuistettiin Grand Canyonilla – katso upeat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Google julkaisi Suomessakin reilut pari vuotta sitten Google Street View -palvelunsa, jossa käyttäjä voi katsella katunäkymiä sellaisena kuin ne katutasolta näyttävät. Viime aikoina Google on ryhtynyt kuvaamaan näkymiä myös tunnetuista paikoista, jonne ei autolla pääse.

Yksi tällaisista paikoista on Las Vegasin liepeillä Yhdysvalloissa sijaitseva Grand Canyon, jonka kuvaamiseen on nyt tarvittu kirjaimellisesti miestyövoimaa.

Google on nyt julkaissut kehitysblogissaan kuvia, joissa sen kuvaajat ovat ottaneet järeän kuvauskaluston selkäänsä ja suunnanneet jalkaisin kohti upeita maisemia. Lähitulevaisuudessa verkossa nähdään kuinka upeita panoraamakuvia Googlen miehet näinkin upealta paikalta saivat ikuistettua.