Jannika B yhteistyössä Mikko Herrasen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suureen suosioon kuluneen vuoden aikana nousseen Jannika B:n alkuvuodesta ilmestyvän debyyttialbumin kolmas single Seuraavaan elämään on julkaistu. Single on Heidi Maria Paalasen sävellys ja sanoitus ja sen on tuottanut Jonas Olsson.

Singlestä on myös tehty toinen versio, jossa ovat mukana Mikko Herranen ja Mighty 44. Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen kanssa.

Artisti on lähtenyt omin voimin liikkeelle, kerännyt tiimin ympärilleen ja päättänyt toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. Jannika B solmi alkuvuodesta yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan alkuvuodesta 2013 Jannika B:n oman Ona -levymerkin kautta.