Kim ja Kanye suunnittelevat 20 miljoonan ökyhäitä – pelkkä hääpuku 8,5 miljoonaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Nyt kahdeksan kuukautta seurustelleen julkkispariskunnan kerrotaan kiirehtivän naimisiin. Kim ja Kanye aikovat laittaa suuria summia tulevaan seremoniaan, jonka on määrä tapahtua välittömästi, kun kurvikaunottaren avioero Humpriesista tulee voimaan. Pari suunnittelee hulppeita 20 miljoonan dollarin, eli 16 miljoonan euron, ökyhäitä.

Kim ja Kanye ovat jo varma siitä, että he haluavat viettää loppuelämänsä toistensa kanssa. Kim haluaa itselleen 8,5 miljoonan dollarin, eli 7 miljoonan euron, hääpuvun. Neitokaisen sanotaan ottaneen yhteyttä mahdollisina pitämiinsä hääsuunnittelijoihin.

– Kim haluaisi käyttää David Tuteraa, joka on työskennellyt Jennifer Lopezin, Jewelin ja Barbara Waltersin kanssa, kertoo lähde OK!-lehdelle.

Julkkisneitokainen toivoo häihinsä myös upeita lauluesityksiä. Hän haluaakin ystävänsä Beyoncen tai Celine Dionin esiintymään parin juhliin. Kardashianin mielen mukainen musiikkiesitys maksaisi rakastavaisille noin 6 miljoonaa dollaria, eli 5 miljoonaa euroa.

Äskettäin Kanye West julkaisi esikuuntelupätkän uudesta White Dress -kappaleesta, jonka uskotaan viittaavan pariskunnan tuleviin häihin. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja sen sanoituksissakin kerrotaan häistä. Pariskunta on viime aikoina nauttinut toistensa seurasta monilla julkisilla treffeillä. Äskettäin rakastavaiset nähtiin juhlimassa Kimin 32-vuotissyntymäpäiviä.