Lil Wayne: ”Olen tehnyt 90 biisiä Dr. Dren kanssa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiräppäri Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muuassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Hiljattain Lil Wayne rikkoi Elviksen aikaisemmin hallussa pitämän ennätyksen, sillä hän ylitti rokkarin hittien määrän Billboard Hot 100 -listalla.

Räppäri on nyt kertonut MTV News -verkkosivustolle nauhoittaneensa vuosien aikana 90 kappaletta hiphop-legenda Dr. Dren kanssa. Hän ei kuitenkaan ole varma, milloin kappaleita tullaan kuulemaan julkisesti.

– Olen aina työskennellyt Dren kanssa. En ole varma, tiedättekö miten Dre työskentelee, mutta hän lähettää minulle jatkuvasti kappaleita, joten olen tehnyt ehkä noin 90 kappaletta hänen kanssaan. Ei vain voi tietää, mitkä hän julkaisee, Lil Wayne kertoo.

Lil Wayne julkaisee uuden I Am Not a Human Being II -levynsä joulukuussa. Hän ei suostunut paljastamaan tullaanko levyllä kuulemaan Dr. Dren kanssa yhteistyönä tehtyä materiaalia, mutta mainitsee ainakin Kanye Westin näyttelevän suurta osaa albumilla. Dr Dren uudesta Detox-levystä puolestaan on huhuttu jo vuosikausia, mutta sen julkaisuajankohta on vielä hämärän peitossa.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.