Mad Men -kuvauksissa kurvikasta bikinikauneutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä Jonathan “Jon” Hamm palkittiin taannoin Golden Globe -palkinnolla Don Draperin roolityöstään suositussa Mad Men -televisiosarjassa. Hamm nähdään parhaillaan valkokankaalla tuoreessa Friends with Kids -elokuvassa.

Nyt paparazzit ovat iskeneet Mad Men -sarjan kuvauspaikalle, jossa ikuistettiin näyttävää rantajaksoa. Kuvissa nähdään kuinka Jon Hamm ja Jessica Pare nautiskelevat olostaan kameroiden edessä. Hamm esittää sarjassa Don Draperia ja Pare hänen vaimoaan Megan Draperia.

41-vuotias suosikkinäyttelijä Jon Hamm nostatti taannoin kulmakarvoja koripallo-ottelussa, jossa hänen kerrotaan flirttailleen avoimesti läpinäkyvään paitaan pukeutuneen blondin kanssa. Hamm on seurustellut näyttelijätär Jennifer Westfeldtin kanssa vuodesta 1997 lähtien. Westfeldt ohjasi Friends with Kids -elokuvan, joka sai Suomen ensi-iltansa 29. kesäkuuta. Hän näyttelee myös elokuvan pääroolia Adam Scottin kanssa. Elokuvassa esiintyvät Hammin lisäksi Kristen Wiig, Maya Rudolph, Chris O’Dowd, Megan Fox ja Edward Burns.