Pippa Middletonin sääret varastivat show’n – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaallisen Kate Middletonin pikkusisko Pippa Middleton on nykyään maailman seuratuimpia julkkiskaunottaria. Viime vuoden lopulla Pippan erosi poikaystävästään Alex Loudonista puolentoista vuoden seurustelun jälkeen.

Nyt Pippa on kuvattu Lontoossa sijaitsevassa Daunt Books -kirjakaupassa, jossa hän julkisti uuden Celebrate-kirjansa. Aina yhtä tyylikäs kaunotar oli pukeutunut asuun, joka oli samaan aikaan konservatiivinen ja aavistuksen rohkea.

Pippa Middleton vei ikimuistettavasti huomion siskonsa Kate Middletonin kuninkaallisissa häissä vuonna 2010, kun naisen takamus nousi median kiinnostuksen kohteeksi. Näyttelijäkomistus Justin Timberlake paljasti taannoin ihastuksensa Pippa Middletoniin, ja televisiotähti Ryan Seacrest nimesi Pippan maailman halutuimmaksi naistähdeksi. Pippa tunnetaan julkisuudessa erityisesti pepustaan, jota ihaillaan ympäri maailmaa. Taannoin eräs nainen jopa meni kauneusleikkaukseen näyttääkseen Pippalta.