Tämä TV-mainos kiellettäisiin Suomessa heti – arvaa mitä mainostetaan?

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa ja muualla Euroopassa on viime vuosina pyritti kitkemään vähäpukeisia naisia mainoksista varsinkin silloin, kun ne eivät liity juuri mitenkään mainostettavaan tuotteeseen. Itänaapurissa Venäjällä tilanne on kuitenkin yhä edelleen aivan toinen.

Kuva: YouTube

Nyt verkossa nähdäänkin venäläinen televisiomainos, joka kiellettäisiin Suomessa välittömästi, mutta itänaapurissa se on saanut suuren suosion. Mainoksen katsojalle selviää varsin myöhään mitä siinä markkinoidaan, sillä naiskauneus ja viettelevät poseeraukset vievät voiton kaikesta muusta. Tarkkasilmäisimmät voivat kuitenkin huomata kuvien taustalla rengaspinot, eli mainoksessa markkinoidaan autonrenkaita.

Kuva: YouTube

Uusimmat