Timberlaken ja Bielin ökyhäissä pilkattiin kodittomia – nettisivustoa uhataan oikeudella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui viime vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunnan epäiltiin äskettäin menneen salaa naimisiin. Nyt salailu on tullut päätökseen, sillä näyttävä pariskunta on vahvistanut menneensä naimisiin tällä viikolla.

Pariskunta tunnetaan hyväntekeväisyystyöstään, mutta Justinin ja Jessican hyvä maine saattaa kärsiä häissä tapahtuneen erikoisen tempauksen vuoksi. Gawker-verkkosivusto on nimittäin saanut käsiinsä parin 6,5 miljoonaa dollaria maksaneissa häissä esitetyn videon, jossa vitsaillaan kodittomien ihmisten kustannuksella.

Video alkaa tekstillä, joka väittää sen olevan viesti ”Hollywood-ystäviltä, jotka eivät päässeet paikalle”. Tämän jälkeen joukko huonokuntoisen näköisiä kodittomia ihmisiä Los Angelsin kaduilta välitti terveisensä hääparille. Video on Justin Timberlaken ystävän, losangelesilaisen kiinteistövälittäjän Justin Huchelin käsialaa. Gawker-verkkosivusto pyysi Huchelilta kommenttia videosta, jolloin hänen asianajajansa uhkasi sivustoa kanteella videon levittämisestä ja kertoi kyseessä olevan ”yksityinen vitsi, josta Justin ei tiennyt etukäteen”.

Muusikko ja näyttelijä Justin Timberlake kosi näyttelijätär Jessica Bieliä Montanassa viime vuonna. Pariskunta oli ennen kihlautumistaan seurustellut jo viisi vuotta. Näyttelijäkomistuksen kerrotaan yllättäneen rakkaansa tätä varten suunnitellulla sormuksella.