Voivatko koirat enää syyllisemmiltä näyttää? Katso videokooste

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Leikkisät koirat voivat joskus aiheuttaa tuhoa isäntäväen ollessa poissa kotoa. Omistajien saapuessa paikalle koirien ilmeet ja eleet paljastavat kuitenkin nopeasti, että koira ymmärtää syyllistyneensä pahantekoon.

Kuva: YouTube

Nyt eräälle verkkovideolle on koottu syyllisimmän näköisiä otuksia, joista osa on nähty aiemmin myös Starassa. Videolla nähdään muun muassa koira, joka pakenee omistajansa katsetta vaivautuneena. Kyseinen hauva siirtyy ensin sängylle, josta se kävelee luimistellen omaan koppiinsa piiloon. Toinen koira taas laskee omistajan toruessa päänsä hyvin nöyrästi maata kohti.

Koosteessa esiintyy myös lemmikki, joka on onnistunut tuhoamaan omistajansa kengän. Otuksen silmistä kuultaa syyllisyys, mistä omistaja myös huomauttelee sille huvittuneesti. Huvittavin kaikista on wc-paperia repinyt pikku koira, joka pakenee omistajansa sanoja suoraan rikospaikalle, ja onnistuu sitten näyttämään erittäin syylliseltä.