Blondiksi syntynyt Mad Men -povipommi: Hiusten värjääminen muutti urani

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan huippusuositun Mad Men -televisiosarjan tähtenä, mutta hän on ollut otsikoissa uransa sijaan lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Hiljattain kaunotar suuttui haastattelijalle tämän viitatessa häneen ”isokokoisena” naisena.

Tähti tunnusti hiljattain, että hiusten värin muuttaminen muutti myös hänen uransa suuntaa positiivisemmaksi. Luonnostaan blondi Christina Hendricks värjäsi hiuksensa punaiseksi mallikuvauksia varten, ja kertoo agenttinsa pitäneen väriä ”hirveänä”. Näyttelijätär kuitenkin jatkoi koekuvauksiin osallistumista punatukkaisena, ja huomasi nopeasti värin olevan hänelle oikea.

– Sain kaksi tai kolme työtarjousta ja tajusin, tämä toimii, pidän tämän värin, Christina kertoo Radio Times -kanavan haastattelussa.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.