Halle Berry on seksikkäämpi kuin koskaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Halle Berry sai aiemmin tällä viikolla tietää olevansa sukua kohua herättäneelle entiselle Alaskan kuvernöörille Sarah Palinille. Tähti paljasti erikoisen sukulaisuussuhteensa amerikkalaisessa Extra -uutisohjelmassa.

Bond-tyttönäkin ihastuttanut Halle Berry on nyt kuvattu Hollywoodin ytimessä sijaitsevassa Graumanin kiinalaisessa teatterissa järjestetyssä Cloud Atlas -elokuvan ensi-illassa. Kaunotar todisti samalla olevansa mahdollisesti upeampi kuin koskaan.

Oscar-palkittu Halle Berry on ollut naimisissa kaksi kertaa baseball-pelaaja David Justicen ja laulaja Eric Benetin kanssa. Näyttelijätär paljasti ensimmäisen avioeronsa jälkeen harkinneensa itsemurhaa. Vuonna 2005 Halle alkoi seurustelemaan mallikomistus Gabriel Aubryn kanssa ja pariskunta sai kolmen vuoden seurustelun jälkeen Nahla-tyttären. Halle joutui raskausaikanaan hankkimaan itselleen useita turvamiehiä, kun hänen lapsensa uhattiin tappaa.