StuntFreaksin uskomaton tempaus nettihitiksi – älä tee perässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa julkaistaan viikoittain runsaasti toinen toistaan vauhdikkaampia videoita suorituksista, joissa uhmataan usein myös henkeä ja terveyttä. Parhaillaan eräs tämän hetken kohutuimmista videoista on yllättäen peräisin Suomesta.

Kuva: YouTube

Järvellä kuvatussa videossa nähdään ensin lähinnä suomalaista jylhää luontoa, mutta sitten taivaalle piirtyy yllättäen hurjapään ja hänen moottoripyöränsä silhuetit. Ne näyttävät putoavan järveen puiden yläpuolelta täysin yllättäen, mutta kyse ei onneksi ole vakavasta onnettomuudesta.

Onnettomuuden sijaan kyseessä oli Stunt Freaks Teamin suunniteltu tempaus, jossa moottoripyörän kuljettajan selästä avautuu viime hetkellä laskuvarjo. Se ehtii hidastaa hieman putoamisnopeutta ennen järveen iskeytymistä. Video ylittää näillä hetkillä miljoonan katsomiskerran rajan. Ryhmä julkaisee Killing It -elokuvansa 12. helmikuuta 2013.