Äkkikuuluisuus sekoitti nuoren poptähden pään – joutui hoitoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti LeAnn Rimes yllätti vastikään faninsa ilmoittamalla tulevasta vieroitushoidostaan. Laulajakaunotar aikoo pitää kuukauden tauon viihdemaailmasta huonovointisuuden ja stressin takia. Juuri kolmekymppisiään viettänyt Rimes haluaa aloittaa uuden vuosikymmenensä täysin terveenä naisena.

Nyt LeAnn Rimes on avautunut vieroitushoitoonsa johtaneista syistä. Naisen sekaannus johtui hänen varhaisesta nousustaan kuuluisuuteen. Laulajatar kärsii sen takia voimakkaasta stressistä ja ahdistuksesta, jotka lopulta ajoivat hänet hakemaan ulkopuolista apua. Neitokainen kertoi Katie-ohjelmassa juontaja Katie Couricille tulleensa väärinymmäretyksi koko elämänsä ajan.

– Olin tämä iso ääni ja pieni tyttö, josta kukaan ei tiennyt oikeastaan mitään. En pystynyt kunnolla kasvamaan ja oppimaan tuntemaan itseäni. Ihmiset katsovat minua ja ihmettelevät. Kukaan ei pysty todella ymmärtämään tuskaani, kertoi LeAnn Rimes ohjelmassa.

LeAnn Rimes ja Eddie Cibrian tapasivat toisensa Lifetime-elokuvan kuvauksissa vuonna 2009. Pariskunta aloitti salasuhteen, joka johti molempien avioeroihin. Grammy-palkittu laulaja oli naimisissa taustatanssijansa Dean Sheremetin kanssa. Tunteita ja tuoksuja -saippuasarjasta tunnetulla Cibrianilla on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan.