Tänään tv:ssä: Neljä Oscaria voittanut menestyselokuva Nelosella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään Nelonen esittää kello 21.00 alkaen menestyselokuvan Menetetty maa, joka palkittiin aikoinaan peräti neljällä Oscarilla. Elokuvan pääosissa nähdään erittäin nimekäs kaarti, jossa mukana ovat muun muassa Tommy Lee Jones, Javier Bardem ja Josh Brolin.

Cormac McCarthyn kirjaan perustuvassa Menetetty maa -elokuvassa metsästäjä Llewelyn Moss (Josh Brolin) osuu sattumalta meksikolaisen huumekartellin sotatantereelle. Sieltä hän löytää salkun, jossa on kaksi miljoonaa dollaria käteisenä. Miljoonien perässä on kuitenkin myös kylmäverinen psykopaattitappaja Anton Chigurh (Javier Bardem), joka saa vihiä Mossin tekemisistä ja aloittaa silmittömän ihmisjahdin. Poliisi on voimaton paineilmalla ihmisiä surmaavan tappajan edessä, vaikka sheriffi Bell (Tommy Lee Jones) yrittää parhaansa pysyäkseen tapahtumien tasalla.

Lue Staran arvostelu elokuvasta tästä.