Romanssi viivyttää Rihannan levyä – tuottajat suivaantuivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Popkaunotar viimeistelee parhaillaan uusinta Unapologetic-albumiaan. Sen on määrä ilmestyä 16. marraskuuta. Nyt levyn teon kerrotaan kuitenkin hidastuneen huomattavasti Rihannan uusimman romanssin myötä.

Räppäri Chris Brown on viime aikoina viettänyt aikaansa neitokaisen levytysstudiolla yön myöhäisille tunneille asti. Levypomot ovatkin raivoissaan laulajattaren välinpitämättömästä asenteesta omaa uraansa kohtaan. He ovat kieltäneet naiselta vieraat levytysten aikana, mutta Rihanna ei ole noudattanut kieltoa.

– Levyn pitäisi ilmestyä parin viikon päästä, joten kello tikittää. Kumpikaan heistä ei ole kiinnittänyt asiaan minkäänlaista huomiota, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.