Rosie Huntington-Whiteley läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers: Kuun pimeä puoli -elokuvan naistähti Rosie Huntington-Whiteley on nykyään suosittu julkkiskaunotar, joka valittiin taannoin myös maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Leffauran lisäksi hän on niittänyt menestystä esimerkiksi Victoria’s Secretin alusvaatemallina.

Nyt Rosie on kuvattu rohkeassa asussa, jonka yläosassa oli osittain läpinäkyvä paita. Neitokaisen asuvalinta paljastikin hänen rintamustaan, ja paparazzit saivat ikuistettua tilanteen.

Englantilainen Rosie Huntington-Whiteley nimettiin Maxim-lehdessä vuoden 2011 maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Hän tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina ja on poseerannut esimerkiksi Vogue, Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehtien kansikuvista. Rosie löydettiin malliksi koulunpenkiltä ja hänen uransa lähti rakettimaiseen nousuun vuoden 2009 Pirelli-kalenterin myötä.