BB-inhokki ulos talosta: ”Moukkamainen ja törkeä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon kesken kauden astellut BB-Joni muodostui saapumisensa jälkeen nopeasti talon inhokiksi. Miehen törkeä käytös ei ollut nimittäin erityisesti talon naisten mieleen, ja tänään mies passitettiinkin viimein kotiin.

Joni sai muhkean saaliin nimeämispisteitä jo aiemmin, heti kun se oli mahdollista. Sillä kertaa hän onnistui kuitenkin vielä pysymään talossa. Nimeämispisteille oli tuolloin värikkäitä perusteita.

– Annan kaksi pistettä Jonille. Ihan siitä syystä, että hän on mun mielestä käytökseltään hyvin moukkamainen ja törkeä. Käsitys vahvistui tuosta videosta. Se on kaikkea muuta kuin oikeassa paikassa kommenttiensa takia. Haukkua nyt Jonna I:tä rumaksi, Teija latasi.

– Meitä muitakin kohtaan se käyttäytyy sovinistisesti. Hän ansaitsisi enemmänkin pisteitä, mutta ei ole mitä antaa. Toivon että muutkin ihmiset ovat nähneet sen. Joukon hyysääminen on uskomatonta. Se kulkee Joukon perässä kuin koiranpentu, Teija jatkoi.

Tänään asukkaiden toiveisiin viimein vastattiin ja mies saatiin ulos talosta.