BB-Petteri sai yllätysvieraan: ”Hyi v**tu mun sydän hakkaa!”

Big Brother · Meri Pulkkinen

Big Brother -talon asukkaiden leppoisa sunnuntaipäivä sai juuri yllättävän käänteen. Petteri sai nimittäin nähdä erittäin hyvän ystävänsä talon pihalle vievän oven ikkunan läpi. Nopea kohtaaminen saikin miehen melko sekaisin.

Sohvaryhmällä istuskelleet asukkaat ponkaisivat nopeasti oven luo heti, kun sermi alkoi nousta. Talon uusimpiin asukkaisiin lukeutuva Petteri tajusikin nopeasti, että sermin takaa paljastui hänen hyvä ystävänsä Mari. Molemmat kaverukset muodostivat välittömästi sydämet ilmaan käsillään.

– Hyi v**tu mun sydän hakkaa! Mä en ois uskonu vitsi että mä oon näin hajalla täällä nytten, Petteri sopersi katsellessaan ystäväänsä lasin läpi.

Lyhyen kohtaamisen aikana Petteri huusi lasin läpi ajatelleensa ystäväänsä paljon. Miehen mukaan tämä on auttanut häntä ”pysymään kasassa” talossa. Muut asukkaat kommentoivat Petterin ja Helmin kohtaamisen olleen yllättävän lyhyt.