Viimeinkin! Ensimmäinen mies ulos Big Brotherista

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokaudella nähdään tänään kuluvan kauden ensimmäinen kerta, kun talosta passitetaan kotiin miesasukas. Tuotantokauden alkajaisiksi taloon marssi merkittävästi enemmän naisia kuin miehiä, ja tähän saakka kotiin on lähtenyt vain naisia.

Tänään tilanne tulee kuitenkin viimein muuttumaan, kun häätöääänestyksessä ovat ainoastaan talon kaikki miesasukkaat eikä yhtään naista.

Miehistä erityisesti taloon vasta kesken kauden astellut Joni on saanut erityisesti talon alkuperäisten asukkaiden vihat niskoilleen nimeämisissä, sillä hänen käytöstään ei ole pidetty sopivana BB-taloon. Aivan viime päivinä myös Tommi ja Jouko ovat aiheuttaneet hämmennystä, sillä Joukoa haukuttiin Jonna I:n alatyylisestä nimittelystä ja Tommia taas Jonnan kanssa vehtaamisesta.