Grace Jones hämmästytti keikalla – tähän eivät muut pysty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jamaikalais-yhdysvaltalainen näyttelijä-laulaja Grace Jones tuli aikoinaan tunnetuksi Bond-tunnuskappaleen esittämisen lisäksi myös poikkeuksellisen räväköistä esiintymisasuistaan, ja häntä pidetään inspiraation lähteenä monilla nykytähdille, kuten Lady Gagalle ja Rihannalle.

Nyt hänet on kuvattu esiintymässä New Yorkin Roselandissa, jossa popveteraani vaihtoi esiintymisasuaan lukuisia kertoja yhden keikan aikana. Asuvalikoimassa oli useita kokonaisuuksia, jollaisista erityisesti Lady Gaga on ottanut mallia omalle uralleen.

64-vuotias popdiiva on ihastuttanut jo vuosikymmenien ajan omintakeisella lavaesiintymisellään. Jones tunnetaan muun muassa taitelija Andy Warholin muusana. Hänet on nähty elokuvissa Conan Tuhoaja, 007 ja kuoleman katse ja Boomerang. Naista on epäilty vuosia biseksuaaliksi, mutta poptähti ei ole itse vahvistanut tai kieltänyt huhua. Nainen seurustelee tällä hetkellä musiikkituottaja Ivor Guestin kanssa. Jonesin tunnetuimpiin hitteihin lukeutuu esimerkiksi kappale Slave To The Rhythm.