Joanna Krupa riisui hyväntekeväisyyden nimissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat nousseet usein otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten valittu Tanssii tähtien kanssa -kaunotar poseeraa nyt PETA-järjestön kahdessa kampanjajulisteessa täysin alastomana. Eläinten oikeuksia ajava ja turkiksia vastustava järjestö on saanut aiemminkin lukuisia kaunottaria riisumaan kaiken mainoksiinsa.

20121027-225015.jpg

Näyttelijänäkin useissa elokuvissa nähty Joanna Krupa on tullut Yhdysvalloissa tunnetuksi myös Tanssii tähtien kanssa -kilpailijana ja Playboy-mallina. Parhaillaan hän tähdittää Real Housewife of Miami -realitysarjaa. Lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.