Kurvikas Kelly alapää paljaana esiintymislavalla: ”Se naamioidaan!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikkaasta vartalostaan tunnettu brittikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa kansainväliseksi tähdeksi oltuaan mukana Talent-ohjelman tuomaristossa. Viime aikoina näyttelijätär on julkaissut Twitter-blogissaan rohkeita kuvia itsestään.

Neitokainen debytoi pian burleskihenkisen Crazy Horse -tanssiryhmän jäsenenä. Nyt 32-vuotias Kelly on kertonut ryhmän tulevista esityksistä, joissa paljastetaan tähden mukaan kaikki. Kaunottaren mukaan kabaree-esityksissä yleisö näkee runsain mitoin nännejä ja takamuksia.

– On kyse strippaamisesta. Kaikki vaatekappaleet otetaan pois päältä, olemme alasti. Ihmiset kysyivät, onko minun helppoa paljastaa vaginani. Se naamioidaan! kertoo Kelly Brook Chatty Man -keskusteluohjelmassa.

32-vuotias Kelly Brook sijoittui vuonna 2009 viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä. Kesäkuussa 2011 Brook sai keskenmenon ollessaan viidennellä kuulla raskaana. Lapsi olisi ollut hänen ja rugbypelaajamiehensä Thom Evansin ensimmäinen.