Räppäri sai kohtauksen lentokoneessa – kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkiräppäri Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muuassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Hiljattain Lil Wayne rikkoi Elviksen aikaisemmin hallussa pitämän ennätyksen, sillä hän ylitti rokkarin hittien määrän Billboard Hot 100 -listalla.

Tähti kiidätettiin torstaina sairaalaan lentomatkan jälkeen. TMZ-verkkosivuston mukaan tähti matkusti yksityiskoneessaan, kun hän sai yllättäen sairauskohtauksen. Kone teki hätälaskun Yhdysvaltain Texasiin, jossa Lil Wayne toimitettiin paikalliseen sairaalaan.

Verkkosivuston mukaan räppäri vietti sairaalassa useita tunteja, mutta sairaskohtauksen syy ei ole toistaiseksi tiedossa. Sittemmin TMZ raportoi toisestakin sairauskohtauksesta, mutta räppärin edustaja kiisti tiedot.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.