Rihanna kohun keskellä – paras ystävä mokasi Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on ollut viime kuukausina mediahuomion keskiössä, kun hänen kerrotaan jälleen palanneen yhteen eksänsä Chris Brownin kanssa. Räppäri jätti äskettäin mallityttöystävänsä Karrueche Tranin, minkä jälkeen rakastavaiset on nähty julkisilla deiteillä romanttisissa merkeissä.

Nyt popkaunotar on joutunut noloon tilanteeseen parhaan ystävänsä Melissa Forden takia. Kyseinen neitokainen nimittäin puolusti Rihannaa Twitter-palvelussa suomimalla kovin sanoin Chris Brownin eksää, Karrueche Trania. Forde kutsui aasialaista syntyperää olevaa mallia rasistisesti ”riisikakuksi”.

Supertähden lapsuudenystävä sanoi kirjoituksissaan myös Tranille, että tämän ei pitäisi haukkua Rihannaa julkisesti. Nolostunut Rihanna reagoi nopeasti alkavaan kohuun ja kielsi ystäväänsä kirjoittelemasta enempää julkisia vihaviestejä verkossa.

– Melissa T Fooooorde, lopeta heti! kirjoitti Rihanna ystävälleen Twitter-palvelussa.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.