Sofia Vergaran intiimit makuuhuonekuvat vääriin käsiin – peräisin kännykästä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolumbialaissyntyinen malli-näyttelijä Sofia Vergara on tähdittänyt lukuisia elokuvia ja televisiosarjoja. Hänet äänestettiin taannoin yhdeksi Hollywoodin seksikkäimmäksi naistähdeksi. Kaunotar aloitti viihdeuransa jo 1990-luvun alussa ja on menestynyt upeasti.

40-vuotias tähti on tullut tunnetuksi muun muassa F-kupin luomurinnoistaan, ja taannoin hän yllättikin paljastamalla haaveilevansa sitäkin suuremmista muodoista. Nyt neitokainen on joutunut tukalaan tilateeseen, kun hänen intiimit yksityiskuvansa ovat päätyneet vääriin käsiin ja niitä kaupitellaan parhaillaan eniten maksavalle.

Asiasta uutisoineen The New York Post -lehden mukaan kuvat ovat peräisin Sofian miehen Nick Loebin kännykästä. Lehden mukaan kuvien joukossa on intiimejä kuvia heinäkuussa kihlautuneesta pariskunnasta makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa, mutta ilmeisesti varsinaisia seksi- tai alastonkuvia ei kuitenkaan ole mukana.

Kuva: Splash

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Hänet on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa Pepsille. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui taannoin kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.