Ellie Gouldingin ja Skrillexin suhde päättyi – näkivät kerran kuukaudessa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaisille vielä varsin tuntematon poptähti Ellie Goulding on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa. Viime aikoina neitokainen on ollut otsikoissa parisuhteensa ja uuden musiikkinsa merkeissä.

Nyt 25-vuotias Ellie Goulding on tuoreimpien huhujen mukaan eronnut menestyneestä dubstep-artistista Skrillexistä. Noin seitsemän kuukauden ajan seurustelleen pariskunnan suhde päättyi eroon ajanpuutteen takia. Lähteen mukaan tähdet eivät saaneet kaukoromanssiaan toimimaan, koska he näkivät toisiaan vain kerran kuukaudessa.

– On todella surullista, sillä he tekivät toisilleen niin hyvää. He eivät vain saaneet juttua toimimaan. Molemmilla on menestynyt ura ja he asuvat eri maissa, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Pariskunta alkoi seurustella vuoden alussa. He ihastuivat, kun Skrillex lähetti popkaunottarelle sähköpostiviestin, jossa hän kehui Gouldingin musiikkia. Brittitähti seurusteli taannoin lähes kahden vuoden ajan DJ Greg Jamesin kanssa.

Ellie Gouldin julkaisi toisen studioalbuminsa 17. lokakuuta. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muassa Tinie Tempahia.