Leandro Pennan sixpackia miljoonat naiset kuolaavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Katie Price joutui taannoin kiperään tilanteeseen, kun ex-poikaystävä Leandro Penna palasi takaisin ja kosi povipommia. Suhde ei jatkunut, ja äskettäin Katie kertoi parin eronneen ystävällisessä hengessä. Hän kertoi eron syiksi töiden aiheuttamat kiireet.

Nyt argentiinalainen komistus on bongattu paidattomana Miamin rannalta. Vasta sinkkuuntunut miekkonen esitteli täydellistä sixpäckiään paparazzien kameroille.

Katie Price tapasi itseään kahdeksan vuotta nuoremman argentiinalaismallin vuoden 2011 Oscar-juhlissa. Pariskunta erosi jo lokakuussa kahdeksan kuukauden seurustelun päätteeksi, mutta sittemmin suhde jatkui hetken aikaa on-off -tyylisesti. Leandro Penna yrittää kuitenkin pysytellä julkisuudessa kohusuhteen päättymisestä huolimatta, sillä hänen kerrotaan aikovan poseerata esimerkiksi alastonkuvissa.