Opiskelija myi neitsyytensä – viranomaiset tutkivat prostituutiona ja ihmiskauppana!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme pari viikkoa sitten kuinka 20-vuotias brasilialainen Catarina Migliorini oli myymässä neitsyytensä eniten tarjoavalle. Neitsyyden lopulliseksi hinnaksi tuli huutokaupassa peräti 638.000 euroa, joten neitokainen on tienaamassa sievoisen summan. Nyt tapauksessa on tapahtunut yllätyskäänne.

20-vuotiaan Catarina Migliorinin neitsyyden myymisestä kuvattiin dokumenttiohjelma Virgins Wanted, jonka australialainen tekijä Justin Sisely on nyt joutunut vakaviin vaikeuksiin. Brasilalaissyntyinen nykyisin Australiassa asuva Migliorini ja hänen neitsyytensä ostanut japanilainen Natsu aikovat harrastaa seksiä lentokoneessa Japanin ja Yhdysvaltojen välillä välttääkseen molempien maiden lait. Suunnitelma ei ehkä ollutkaan aivan aukoton.

Nyt brasilialaiset viranomaiset ovat nimittäin ryhtyneet syyttämään neitokaista prostituutiosta ja televisio-ohjelman ohjaajaa seksikaupasta. Viranomaisten tulkinnan mukaan neitsyyden myyminen ja tapahtumien kuvaaminen täyttävät nimittäin rikoksen tunnusmerkit. Maan yleinen syyttäjä Joao Pedro de Saboia Bandeira de Mello Filho on määrännyt asiasta kiireellisen tutkinnan, Mirror-lehti uutisoi. Viranomaiset vaativat Australiaa peruuttamaan Migliorinin viisumin, koska tyttö on mukana prostituutiossa.