Pariskunta harrasti seksiä ravintolan pöydällä – lapset tuijottivat vieressä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Kuluneen vuoden aikana viranomaiset ovat joutuneet puuttumaan lukuisia kertoja pariskuntien seksipuuhiin julkisilla paikoilla. Esimerkiksi aiemmin tänä vuonna eräät lemmenkipeät rakastavaiset harrastivat seksiä luistelukentällä keskellä kirkasta päivää.

Nyt Yhdysvaltojen Floridassa on tullut ilmi tapaus, jossa pariskunta päästi intohimonsa valloilleen ravintolan pöydällä muiden ruokailijoiden läsnäollessa. 32-vuotiaat Jeremie Calo ja Tiffani Lynn Barganier innostuivat pelehtimään maanantai-iltana Paddy Murphy’s -ruokapaikassa.

Ravintolan johtajan Tom Murphyn mukaan pariskunnan seksiakti tapahtui ruokapaikan ulkoterassilla sijaitsevalla pöydällä. Tilannetta todistamassa oli muun muassa perheitä ja pieniä lapsia. Johtaja hälytti paikalle poliisit, koska rakastavaiset eivät lopettaneet puuhiaan pyynnöistä huolimatta. Käsirautoihin joutunut pariskunta sai vuoden pituisen porttikiellon kyseiseen ravintolaan, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.