Perheenäiti imettää koiraansa rinnoillaan – tältä touhu näyttää!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viikonloppuna kuinka eräs nainen teki Guinnessin maailmanennätyksen ottamalla talteen peräti 325 litraa rintamaitoa ja luovuttamalla sen eteenpäin rintamaitoa tarvitseville. Normaalisti tätä luonnontuotetta syötetään pikkulapsille.

Eräs perheenäiti näyttää kuitenkin olevan rintamaidon kohteesta hieman toista mieltä. Closer-lehti on nimittäin haastatellut amerikkalaista Terri Grahamia, jonka syötti aiemmin omat lapsensa pullosta, mutta antaa nyt perheen koiran nauttia rintamaitoa suoraan rinnoistaan.

Kuva: Reddit, Closer

Kaliforniassa asuva Graham kertoo lehdelle syöttäneensä tyttärensä Spider-nimistä koiraa rinnoistaan jo kahden vuoden ajan. Äiti huomasi koiran pitävän rintamaidosta, kun se nuoleskeli mielellään lasten jäljiltä jääneitä tuttipulloja.

– Ihmiset voivat sanoa, että olen friikki, mutta kun annan Spiderin imeä rintaani, mutta tunnen siten itseni viimeinkin täydelliseksi ja paremmaksi äidiksi. Sen kieli kutittaa ja tunnen sen hampaat, mutta se ei kuitenkaan satu. Syötän Spideria myös lasteni nähden ja heistä se on upeaa, Graham kertoi Closer-lehdelle.