Näin ihastuttavalta näyttää vastasyntynyt nokkasiili

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman eläintarhoissa syntyy koko ajan uusia pienokaisia, jotka tarvitsevat usein myös ihmisten apua. Kerroimme aiemmin tänään kuinka eläintarhan henkilökunta pelasti vastasyntyneen tapiirin hengen suusta suuhun -menetelmällä. Nyt päästään vuorostaan ihastelemaan nokkasiiliä.

Sydneyn Tarongan eläintarhaan on nimittäin toimitettu pienenpieni nokkasiili, joka oli löytynyt yksikseen leirintäalueelta noin 200 kilometriä Sydneystä pohjoiseen. Beau-nimen saaneelle pienokaiselle ei löytynyt emoa, joten se toimitettiin eläintarhan hoiviin.

Kyseessä on pienin Tarongan eläintarhassa hoidettuna ollut nokkasiili, mutta ihastuttavan pienokaisen vointi on siellä kohentunut jo selvästi. Ilman hoitoa se olisi todennäköisesti menehtynyt. Syytä pienokaisen hylkäämiseen ei ole tiedossa.