Kate Uptonin muodot pursuivat liiveistä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on noussut lyhyessä ajassa miljoonien miesten päiväunien kohteeksi. Vaalea neitokainen ei häpeile muhkeiden muotojensa esittelemistä, sillä Upton nähdään jatkuvasti rohkeissa mallikuvissa.

Nyt kurvikaunotar nähdään ensimmäistä kertaa Italian Vogue-lehden kansikuvassa näyttävässä asussa. Punahuulinen Kate Upton on nimittäin ahdannut muhkeat muotonsa mustiin rintaliiveihin, joiden push up -efekti voi saada monet mieskatsojat haukkomaan henkeään.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.