Teinitytön koulukiusaus loppui lyhyeen – yllättävä tempaus auttoi

Ohhoh! · Neea Jokinen

Koulukiusaaminen on erittäin vakava ja huomiota vaativa asia. Sitä yritetäänkin kitkeä oppilaitoksista tiukan valvonnan ja rangaistusjärjestelmien avulla. Nyt eräiden suojelusenkeleiden maineen saaneiden amerikkalaisten teinipoikien teko on noussut otsikoihin.

Arizonassa sijaitsevassa The Queen Creek -lukiossa opiskeleva teinityttö Chy Johnson joutui aiemmin päivittäin koulukiusaajien uhriksi. Kiusanteko muuttui jopa niin rajuksi, että hänen päälleen heiteltiin roskia. Mikrokefalia-oireyhtymää sairastava 16-vuotias tyttö sai kuulla jatkuvasti haukkuja ulkonäöstään, sillä hänen päänsä on oireyhtymästä johtuen tavallista pienempi. Tyttö muun muassa itki aina päästessään kotiin koulupäivän jälkeen.

Kiusatun teinitytön Elizabeth-äiti otti sähköpostilla yhteyttä lukion viimeisellä luokalla opiskelevaan suosittuun poikaan, Carson Jonesiin. Koulunsa jalkapallojoukkueessa pelaava teinipoika liikuttui tytön kohtalosta ja päätti puuttua kiusaamiseen.

Carson Jones ja hänen joukkuetoverinsa istuivat eräänä päivänä yksinäisen tytön pöytään koulun ruokalassa. Koulun kuppikuntia rikkonut toiminta sai kiusaamisen loppumaan, kun teinipojat osoittivat olevansa ikään kuin tytön suojelijoita. Nykyisin futispojat istuvat aina Chy-tytön kanssa ruokalassa ja syövät lounaansa hänen kanssaan.

– Pojat pelastivat minut, koska minua ei enää satuteta. He eivät ole minulle ilkeitä, koska he rakastavat minua, Chy Johnson kertoi Radar Online -sivuston mukaan.

Jalkapallojoukkueen tähti Carson Jones kertoi olevansa iloinen siitä, että tyttöä ei enää kiusata heidän toimintansa ansiosta. Futaaja Tucker Workman on myös onnellinen siitä, että heidän hyvä tekonsa on auttanut tyttöä ja hänen koulunkäyntiään.