15 minuuttia silkkaa tuskaa – kuukauden mokavideo

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Hurjimmat ja näyttävimmät mokat päätyvät usein komediasivustojen tekemille videokoosteille. Tällä kertaa TNL-sivusto on koonnut yhteen lokakuun aikana ikuistettuja mokia.

Kuva: YouTube

Mokavideolla nähdään muun muassa perinteiseen tapaan skeittipuistoissa sattuneita kaatumisia ja kompurointeja, joiden katsominen voi joillekin tuskaa. Lokakuun aikana ikuistettiin useita mokia, joissa kaksilahkeiset saavat kovan iskun haaroväliinsä muun muassa pieleen menneiden temppujen takia.

Valtavan panssariauton ajohetki saa yllättävän käänteen, kun massiivinen menopeli kellahtaa kumoon ihmisjoukkion keskelle. Eräs tanssija puolestaan putoaa esiintymislavalta kesken näyttävän tanssiliikkeensä. Nettivideolla nähdään myös, kuinka humalainen mies juoksee bensa-aseman lasiovea päin.