Aseistettu ryöstäjä valitsi väärän uhrin – baarinpitäjä hakkasi luudalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Valitettavan usein uutisotsikoihin päätyy tapauksia, joissa aseita heilutelleet rikolliset ovat uhanneet törppöilyillään paikalle sattuiden henkiä. Nyt eräs tapaus on kuitenkin päättynyt yllättävän onnellisesti, sillä vain luudalla varustettu mies onnistui karkottamaan aseilla varustautuneet ryöstäjät.

Entinen olympiatason nyrkkeilijä Tommy Gage oli lakaisemassa omistamansa baarin ulkopuolelle St. Louisissa Yhdysvalloissa, kun paikalle saapui kaksi aseistettua miestä. Toinen miehistä tähtäsi aseensa Gagea kohti ja toinen taas tätä auttamassa ollutta ystävää päin, MSNBC uutisoi. Tilanne muuttui hetkessä vakavaksi, kun asemiehet alkoivat ampumaan.

Gagen ja tämän ystävän onneksi kaksikon lähietäisyydeltä ampuneet luodit menivät ohi. Nyrkkeilyssä kunnostautunut baarimies ei jäänyt odottamaan seuraavia laukauksia, vaan hän yritti iskeä luudallaan aseen tuntemattoman hyökkääjän kädestä. Vaikka yritys pudottaa ase epäonnistuikin, luuta katkesi kahtia miehen iskun voimasta.

Tämä varmasti sai asemiehen puntit tutisemaan, sillä hän lähti rikostoverinsa kanssa pinkomaan pakoon. Gagen ystävä oli tähän mennessä ehtinyt jo juosta kauemmas turvaan. Kumpikaan hyökkäyksen kohteeksi joutuneista miehistä ei saanut minkäänlaisia vammoja, vaikka yhteenotossa laukaistiin useita luoteja. Baaria ryöstämään tulleita miehiä ei olla vielä saatu kiinni.

– Vaimoni oli työskentelemässä enkä halunnut heidän satuttavan häntä, urhea Tommy Gage kertoo MSNBC:lle.