BB-Markus sai viestin kotoa: ”Älä sekoile jurrissa”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -asukkaat ovat viettäneet viime päivinä tunteikkaita ja liikuttavia hetkiä, sillä he ovat nähneet vilauksen läheisistään talon pihamaalla. Tänään Markuksen ilmapallo sai perheeltään kirjeen.

Markus luki viestin ääneen muille asukkaille olohuoneessa. Ilmapallo sai perheeltään muistutuksen muun muassa alkoholikäyttäytymisestään.

– Mites sulla mene siellä talossa? Me muut eletään ikuista vappua täällä tehtaalla. Toivotetaan sulle terveisiä. Kyllä on ilmoja pidellyt. Koita pärjätä ja älä sekoile jurrissa liikaa. Pidä hyvä happi, Markus luki ilmapallolle kirjeestä.

– Toi oli kyllä hyvä, BB-Tommi kommentoi.

– Ihana, BB-Jonna I sanoi.

Eilen BB-Jonna A murtui itkuun, kun hän luki isänsä kirjoittaman kirjeen. Myös BB-Jouko vuodatti kyyneliä läheisensä lähettämän kirjeen vuoksi. BB-Tomi sai myös eilen viestin kotoa ja luki sen iloisena muille kilpailijoille. Tomin isoäiti muun muassa kertoi olevansa huolissaan siitä, että nuorukainen laihtuu Big Brother -talossa.

Artikkelia korjattu: Markukselle ei tullut kirjettä kotoa, vaan sen sijaan Markuksen ilmapallolle tuli viesti ilmapallon perheeltä.