Video pelasti suhteen – näin Kristen Stewart sai Robert Pattinsonin takaisin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät taannoin, kun Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin suhde päättyi pettämisskandaaliin. Sittemmin Stewart ja Pattinson saivat sovittua tapauksen ja muuttivat takaisin yhteen.

Monet vampyyripariskunnan faneista ovat varmasti miettineet, mikä lopulta sai Twilight-komistuksen ottamaan petollisen tyttöystävänsä takaisin. Nyt Kristen Stewartin ystävä on avautunut asiasta The Sun -lehdelle, ja kertonut tähden sulattaneen Robert Pattinsonin murtuneen sydämen suloisella videokoosteella parin onnellisimmista hetkistä. Video sai miehen lopulta heltymään ja tajuamaan, ettei hän voi elää ilman Kristeniä.

– Kun Kristen oli pommittanut Robertia sadoilla tekstiviesteillä, sähköposteilla ja puhelinsoitoilla, hän lähetti lopulta miehelle videon. Se oli hänen viimeinen yrityksensä saada poikaystävänsä takaisin. Hän käytti tuhottomasti aikaa videokoosteen tekemisessä ja käytti siinä satoja valokuvia sekä monta tuntia kotivideomateriaalia, kertoo tähden ystävä haastattelussa.

Stewart liitti suloisessa videossa kuvakokonaisuuden yhteen rakkausrunoilla. Pariskunta onkin bongattu viime aikoina julkisesti yhdessä, ja viimeisimmäksi heidät nähtiin Princen konsertissa Los Angelesissa. Heidän kerrotaan olevan tällä hetkellä toisiinsa enemmän rakastuneita kuin koskaan aiemmin.

Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin skandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa 24 tunnin sisällä kuvien leviämisen jälkeen ja sai potkut Lumikki ja metsästäjä -elokuvan jatko-osasta.