14 lapsen äiti Octomom vieroitushoitoon – jäi koukkuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom joutui taannoin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Sittemmin hän on riisunut rahasta myös strippiklubilla.

Neitokainen muutti äskettäin uuteen kotiinsa, kun entinen meni realitytähdeltä alta maksamattoman asuntolainan vuoksi. Nyt Nadya Suleman on joutunut kirjautumaan vieroitushoitoon, TMZ uutisoi.

Kuva: Splash

Neitokaisen tiedottaja vahvisti kuvan kanssa, että Octomom on joutunut huumeriippuvuuden takia hoitoon Etelä-Kaliforniassa sijaitsevaan Chapman House Drug Rehabilitation -keskukseen. Suurperheen äidin tiedetään olevan koukussa ainakin Xanax-lääkkeeseen, jota hänelle määrättiin alunperin reseptillä.

Aikuisviihdevideon tekemisen jälkeen 37-vuotias Octomom on joutunut riisumaan uudelleen ansaitakseen lisää rahaa. Hänet kiinnitettiin taannoin strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan. Octomom on myös kaupitellut itseään treffiseuraksi nettihuutokaupassa.